PREZENTARE

Radio BOOM este postul regional FM cu licențe C.N.A. în Buzău (96,7 FM), Bârlad (104,9 FM), Focşani (95,3 FM) şi Piatra Neamţ (102,3), din cadrul TVSat Media Group. Un nume ce a devenit rapid căutat de ascultători, mai ales pentru emisiunile matinale, muzica de calitate şi buletinele de ştiri concise, clare şi imparţiale. La momentul actual este unul dintre cele mai ascultate posturi pe zona teritorială a drumul european E85 ce leagă nordul Moldovei de Bucureşti.

Postul de radio emite de 15 ani, iar în timp a devenit regional, putând fi ascultat în zona de est a țării în mai multe județe. Radio Boom este lider de audienţă în locurile unde s-a consacrat în timp ca principalul canal audio de divertisment şi de informaţie.

Radio BOOM are un program bazat pe buletine de ştiri difuzate din oră în oră care tratează cele mai importante evenimente locale, regionale şi naţionale, are cei mai îndrăgiţi DJ care oferă zi de zi o muzică de calitate și informaţii obiective, utilitare şi mondene.

“Matineața” este unul dintre cele mai bune longevive proiecte ale radioului, fiind un program matinal, deja consacrat, transmis în sistem duplex radio și tv pe postul TVSudEst.

Din 2017 postul Radio BOOM difuzează în weekend doar muzică românească , de toate genurile, din toate timpurile.

Radio Boom poate fi ascultat live şi în mediul online, pe site-ul: www.radioboom.ro. Totodată, Radio Boom este în grila digitală la secţiunea posturi de radio a furnizorilor de cablu.

INSTANTANEE

GALERIE FOTO

ABONEAZĂ-TE LA

newsletter