EMISIUNI

Radio BOOM

ŞTIRI RADIO BOOM

  • direct și înregistrare- interval -8.00- 9.00 -10.00-12.00- 13.00- 14.00
  • -15.00-16.00- 18.00-21.00
  • difuzare: luni-vineri

Coordonator : Sorin Chițu

ŞTIRILE RADIO BOOM reprezintă buletinul de știri al postului care se va difuza de 10 ori pe zi. Sunt informaţii actuale din toate zonele pentru care s-au obţinut licenţe , respectiv: Buzău, Focşani,  Bârlad şi Piatra Neamţ. Forţa redacţiei de ştiri o reprezintă baza de informaţii la care are acces, şi ne referim la apartenenţa la Grup Media TVSat, ceea ce asigură racordarea permanentă la fluxurile de ştiri naţionale şi regionale.Principalul jurnal este la ora 13.00 în direct și este alcătuit din  știri naționale, știri regionale, știri din monden și  știri din sport. Informaţiile cele mai importante rămân și pentru jurnalul de la ora 15.00. Se vor înlocuiesc treptat știrile până la jurnalul de 18.00 care va fi înregistrat, urmând ca jurnalul de 21.00 să fie o sinteză a ştirilor zilei.


 MATINEAŢA !     

 -direct: 7.00-10.00  

-difuzare: luni-vineri

Realizatori : Florin Dumitru şi Adela Bucuroiu

 Emisiunea matinală reprezintă începutul de zi al postului Radio Boom. De la ora 07.00 la 10.00, cei doi realizatori şi prezentatori de la “Matineaţa” vă vor face dimineţile mai plăcute şi mai informate. Un format fresh, de calitate, menit să vă trezească şi să vă pună la punct cu cele mai importante ştiri, horoscop, date despre vreme şi trafic.

Emisiunea are informații diverse, informații din mass-media, știri, reportaje și muzică bună. Evident că sunt prezentate informații despre meteo, horoscop precum și date  despre trafic.Se ține foarte mult cont de interactivitatea cu ascultătorii prin citirea mesajelor și sms-urilor. Emisiunea este în direct pe site-ul postului de radio.


 INFO  CINEMA

-înregistrare, interval difuzare 10,05-10,10  , 15,05-15,10

-vineri

Realizator : Adela Bucuroiu

 O emisiune cu și despre cea de-a șaptea artă. Informații despre lansările noi, informații despre actori, comentarii despre noile producții cinematografice și multe știri despre actori. În plus, mesaje primate pe e-mail sau pe facebook, citite în emisiune, păreri ale cinefililor și ale celor care au fost în sălile de cinema.


 PARIU PE EDUCATIE

înregistrare, interval difuzare 10,05-10,10  , 15,05-15,10

-marţi şi joi

Realizator : Sorina Chițu și Adela Bucuroiu

 O emisiune despre viață și despre stilul urban al oamenilor activi, despre ce alternative sunt la alegerile zilnice, despre cum se poate trăi mai bine. Stiluri de comportament, stiluri de viață, stiluri vestimentare și stiluri ambientale. Emisiunea urmăreşte în primul rând metodelor moderne de prevenire a bolilor, stilului de viață sănătos, alimentației naturiste, bio și medicinei tradiționale. Informații, un reportaj și un mic interviu pe diverse teme ale sectorului medical. Se dezvoltă cu precădere partea nouă de pe piață de profil precum și sfaturile naturiste, chiar din popor, dar aduse la nivelul cunoașterii de astăzi.


Fabrica de hituri!

 -în direct

– difuzare: luni-vineri  11.00-14.00

Realizator : Florin Dumitru

 O emisiune născută din pasiunea pentru muzica de calitate, care ne reprezintă ca şi vibraţie în tot ceea ce facem zi de zi între 11.00 şi 15.00. Fii alături de noi în fiecare zi, sau ori de câte ori vei avea plăcerea să asculţi muzică nouă sau veche, important e să fie de calitate.O emisiune de linie în direct cu intervenții prin telefon, cu  dezbaterea principalelor subiecte ale zilei cu multă ironie.O emisiune în care primează calitatea melodiilor, sunt selectate doar hituri, atât din reportorial românesc, cât şi din cel internaţional.Se lansează şi piese cu mare potenţial pentru care moderatorii vor acorda credit că vor ajunge hituri.


TRANZIT FM

-direct

–  difuzare în intervalul 16.00-19.00, de luni-vineri

Realizator : Adela Bucuroiu

 În fiecare zi de luni pana vineri, de la 16.00 la 19.00, vă aştept la o emisiune cu sunete noi, surprinzătoare, acoperind toate zonele în care se întâmplă ceva interesant în muzica de calitate, de la trupe noi, la început de drum, la artiști influenți care au facut istorie pe parcursul timpului. Program aranjat  și cu gândul la cei care se deplasează în maşina (fie pe E85,fie de la muncă spre casă).Şi la cei care fac un ocol prin magazine.Sau care-şi petrec ultimele ore la slujbă.Fiind un program de drive-time, informaţiile abordează domenii de utilitate (trafic,meteo,auto-news,IT,evenimente locale) şi de relaxare(infopop,cinema,showbiz). Fără nicio simpatie, moderatorul va trata cu obiectivitate principalele probleme de ordin administrativ, social, medical sau educațional.


Boomtonomat         

– direct 19.00-22.00    difuzare :    luni-vineri

Realizator : Florin Dumitru

 De la 19.00 la 22.00 ne întâlnim cu sonorităţi de excepţie, muzică atent selectată pentru toţi ascultătorii noştrii fideli, pentru toţi cei care se află pe frecvenţele noastre la ceas de seară. Umblăm la cutiuţa cu amintiri, ştergem praful şi ascultăm piese care au trecut testul timpului.

O emisiune  în care ne aducem aminte de muzica “vremurilor bune”, de piesele de top ale anilor trecuţi, hituri de colecţie, melodii cu care am crescut sau pur şi simplu cântece de care ne leagă amintiri plăcute.


Retro Show  

-înregistrare    

 –difuzare : sâmbătă 21,00-22,00  şi duminică 19.00-20.00

Realizator : Florin Dumitru

  Atât nostalgicii, dar și cei tineri, vor avea parte de surprize legate de muzica de altădată, dar și de artiștii de odinioară. Au facut istorie în muzică, iar acum îi puteţi asculta în concerte speciale. Sunt momente de muzică adevarată cu nume mari care au rămas în galeria artiştilor nemuritori.


Cântă Lautare!

-înregistrare

-sâmbătă  13,00-16,00  şi duminică   13,00-16,00

Realizator : Simona Bănică

O emisiune de weekend cu multă voie bună şi bună dispoziţie. La microfon o îndrăgită solistă de muzică populară care aduce săptămână de săptămână în casele ascultătorilor cele mai frumoase melodii din repertoriul popular şi al cântecelor de petrecere. Va fi o selecţie făcută din bazinul folcloric din jurul Buzăului, a Vrancei, a Bârladului şi din zona Piatra Neamţ. Sunt trei ore de muzică autentic românească, cu rapsozi consacraţi şi melodii care sunt nelipsite de la petrecerile de familie


Music STAR  

-înregistrare

 -emisiune de play-list 

Program de muzică românească aranjat cu gândul la cei care vor să asculte şi melodiile artiştilor noştri fără ca acestea să fie intercalate cu hiturile soliştilor străini.  Numai muzică de calitate, muzică bună care nu este întreruptă de publicitate .


 MUSIC BOOM

-înregistrare

– play-list de muzică


Night MUZIC

-înregistrare

– play-list de muzică

ABONEAZĂ-TE LA

newsletter